You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In de spotlight
Alle Artikels

Target

Tijdens mijn laatste sessie in het bouwverlof kwam mijn droom uit. Elke week, dag en ik denk zelfs elk uur had ik het over deze ene vis. Sommige mensen werden er helemaal gek van. Er was geen stoppen aan ik leefde me helemaal in en keek uit naar het moment dat deze kanjer op mijn mat zou liggen. Deze gedachte maakte me dol enthousiast.

Het was dan ook aftellen naar een weekje vakantie dat op de agenda stond. Een goede planning was essentieel. Hoe ik het water ging aanpakken heeft me toch een aantal slapeloze nachten bezorgd. 

Uit vorige sessies wist ik dat de Candy Secret op dit water vaak zeer goede resultaten geeft en was dit de meest voor de hand liggende keuze. Doordat ik in het jaar vaak de grotere en moeilijkere vissen vang op de Nutty Nuttz en wist dat mijn target vis niet de makkelijkste zou zijn, werd er voor mijn andere hengel voor deze boilie gekozen.

Lekker een weekje met de vriendin aan de waterkant en samen achter de karpers aan.

De sessie begon zeer goed met na 2 uur een mooie spiegel van 16kg die over mijn netkoord schoof. De vangsten en prachtige exemplaren volgden elkaar op en de sessie was al meer dan geslaagd. Maar waar bleef die ene, net de vis die niet uit je gedachten los komt.

Woensdag besloot ik om een kleine wijziging aan te brengen en over te schakelen naar een snowman presentatie met een 15mm Nutty Nuttz boilie en een 12mm Candy Secret pop-up. Een uurtje later volgt er een volle fluiter, als de bliksem spring ik in de boot en na een spannende dril en een hoop geploeter in het wier land ik eindelijk de vis die me slapeloze nachten heeft bezorgd.

Wat een prachtige oude rakker. “De Blinde”. Hij heeft zeer lang op mijn lijstje op de eerste plaats gestaan en het vangen heeft me ongelooflijk veel voldoening gebracht.

Mijn nieuwe PB van 24kg.

Missie volbracht.

 

 

 

 


Nutty Nuttz
Target
  • Delen
Laatste Nieuws

De Koi Schub

De plas met veel geheimen

Back on track

Jeugdweekend 2021

De Mokka

Volg ons
Nieuwsbrief
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te confirmeren.