You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In de spotlight
Alle Artikels

De Koi Schub

Zoektocht naar de Koischub

Op het syndicaatwater waar ik al enkele jaren een vergunning hebt zwemt op één van de wateren waar wij als lid mogen vissen een oranje schub rond. In 2019 wist ik er zelf een witte koi te vangen, maar van deze schub had ik toen nog geen besef. De 1ste keer dat ik deze vis op foto zag was begin mei 2020, toen er na 1,5 maand terug gevist mocht worden omwille van de toen recent uitgebroken pandemie.

Op slag wist ik welk één van mijn targets ging zijn op dit water. Dat het geen makkelijke zoektocht ging worden wist ik toen nog niet, maar kan ik ondertussen wel bevestigen. De zoektocht heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd, niet dat ik het water constant bevist heb, maar toch zeer regelmatig en dan met name in de voorjaarsperiode.

2 seizoenen gingen dus voorbij waarin ik ongeveer 75% van het bestand wist te vangen en meerdere vissen zelfs wist te dubbelen. Enkel die ene koischub bleef de dans ontspringen. Tot 14 mei jongstleden, eigenlijk had ik de hoop al een beetje opgegeven, maar in een prachtige sessie met maar liefst 5 vissen zat mijn langverwachte target er uiteindelijk bij. In deze topsessie kwamen alle beten op onze Crunchy Krill boilie.

Frederik


Crunchy Krill
De Koi Schub
  • Delen
Laatste Nieuws

De Koi Schub

De plas met veel geheimen

Back on track

Jeugdweekend 2021

De Mokka

Volg ons
Nieuwsbrief
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te confirmeren.