You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In de spotlight
Alle Artikels

Onbekende gronden

Het water waar ik over schrijf bevind zich net over de Franse grens en staat niet bekend als viswater. Telkens ik langs de oevers wandel blijft de grote vraag of er hier onbekende schatten zouden rondzwemmen. Je ziet nooit een kringetje, nooit een springende vis en nooit eens een bellenspoor. De enige bewoners die zicht wel regelmatig laten zien zijn de snoeken en de voorntjes.

Het mysterie rond het water bleef me aanspreken tot er besloten werd om toch maar eens een klein voerstekje aan te leggen met wat 12mm boilies en de uitdaging aan te gaan.

In totaal heb ik er 6 korte nacht en dagsessies gevist omdat er simpelweg niet meer tijd was in mijn drukke agenda. Het resultaat waren 6 vissen met een gewicht tussen 5 en 9 kg waaronder toch wel een heel uitzondelijk exemplaar. Een spiegel waarbij het net lijkt of de enkele schubben er nadien zijn opgeschilderd, wat een pareltje.

Natuurlijk blijft het de vraag of er nog meer van deze verborgen shoonheden rondzwemmen. Ik kijk zeker uit naar de tijd dat ik er terug naartoe kan en de jacht naar het onbekende kan verder zetten.


Koop nu Crunchy Krill
Onbekende gronden
  • Delen
Laatste Nieuws

De Koi Schub

De plas met veel geheimen

Back on track

Jeugdweekend 2021

De Mokka

Volg ons
Nieuwsbrief
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te confirmeren.