You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In de spotlight
Alle Artikels

Korte winter nacht

De voorbije tijd ben ik met regelmaat te vinden aan de oevers van een klein afgesloten water met een gemiddelde diepte van 5 meter. Hier en daar bevind zich een richel tussen 3,5m en 3,8m wat ideaal is om er ook in de winter nog een nachtje te vissen. Op één van deze ondiepere zones hebben in het verleden ook al wel enkele vissen zich laten verrassen en heb ik dus het volste vertrouwen in deze stek.

De voorbije weken ben ik met mondjesmaat blijven voeren met 12mm en 15mm Crunchy Krill boilies om de vissen toch een beetje actief en in de buurt van mijn stekje te houden.

Half december besloot ik na een drukke werkdag om er nog snel even op uit te trekken en te ontspannen aan de waterkant. De rig werd voorzien van één enkele 15mm Crunchy Krill boilie. Om zo compact mogelijk  te vissen maak ik in deze koude periode graag gebruik van een pva zak die word gevuld met een aantal halve en hele boilies, wat boiliekruim en wat kleine Crunchy Krill pellets. Na het inleggen van de hengels is het steeds genieten van de rust met een lekker bakje koffie. Jammer genoeg bleef het de hele nacht stil.

Bij het eerste ochtendglore wordt ik gewekt door een enkel bliepje gevolgt door een traag oplopende aanbeet. Na een mooie dril kan ik mijn net onder een fraai gekleurde winterschub schuiven. Snel even wegen en een fotootje en vol voldoening op weg naar huis, nagenietend van deze prachtige vis.


Koop nu Crunchy Krill
Korte winter nacht
  • Delen
Laatste Nieuws

De Koi Schub

De plas met veel geheimen

Back on track

Jeugdweekend 2021

De Mokka

Volg ons
Nieuwsbrief
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te confirmeren.